Alkuruokapöytä
Verigreipillä graavattua lohta, chili-jogurttikastiketta L, G
Skagenröra L, G
Härkäpastramia, piparjuuricrème L, G
Savuporomoussea, maalahdenlimppua L (G)
Mansikka-leipäjuustosalaattia L, G
Salaattilajitelma, tomaattia ja kurkkua V
Parsa-perunasalaattia V
Hedelmiä V
Talon salaatinkastikkeet L, G
Leipälajitelma, levitteitä sekä voita L (G)
Lämminruokapöytä
Sitruunainen parsarisotto, juuressipsit V, G (pöytiin tarjoiltu)
Lämminsavustettua lohta, appelsiini-samppanjakastiketta L, G
Viskiglaseerattu naudan hanger steak, punaviinikastiketta L, G
Varhaisperunoita, kevätsipulivoita L, G
Kauden kasviksia L, G
Lapsille
Tomaattinen lihapullapasta L (G)
Ranskanperunoita V
Rapeaa kanaa L (G)
Jälkiruokapöytä
Mansikkakermakakkua L
Valkosuklaa-raparperi pannacottaa L, G
Sitruunakakkua (VEGAANI) L
Karkki- & konvehti valikoima L, G