Yritystapahtumasi kaupungin sydämessä? Helposti.

Fondis ravintolat tarjoavat yksityisenä yrityksenä vuosikymmenien kokemuksen erilaisista yritystapahtumista.

Ravintolamme sijaitsevat arvokkaassa, yli 100-vuotiaassa Hartmanintalossa Vaasan ydinkeskustassa torin laidalla. Meille sinä ja vieraasi löydätte takuuvarmasti.

Toteutamme tapahtumasi tarvittaessa vaikka kolmessa kerroksessa.

Eri tilojen ja kerrosten välillä on mahdollista järjestää kulku tilaisuutenne ajaksi niin että voimme tarjota teille unohtumattoman, jopa yli 1000 hengen tilaisuuden
Tapahtumakumppaninasi teemme kanssanne asiakastilaisuudet, tuotelanseeraukset, kesäjuhlat, pikkujoulut, kokoukset, messut, tuote-esittelyt, ruokailutilaisuudet, saunaillat, tykypäivät jne.

Fontanaclub

Vuonna 2018 uudistettu yökerho. Neljä eri osastoa, viisi baaria ja kolme musiikkilinjaa. Kesäisin lämmitetty ja katettu terassi. Tiloja on mahdollista jakaa joustavasti ja ne sopivat sekä isompiin, että pienempiin tapahtumiin.

Fontanaclub toimii erinomaisesti yritystapahtumiin, cocktail-tilaisuuksiin, pikkujoulujuhlintaan, tuote-esittelyihin ja vastaaviin.

Kapasiteetti: 900 henkilöä (400 ruokaillessa)

GRILLIBILEET (terassilla)

TILAUSBUFFET

JOULUPÖYTÄ 2

MUUT MENUT

Brasserie & Bar Fondis

Eurooppalaistyylinen brasserie ja all day bar. Kesäisin iso terassi, jolta näkymä Vaasan torille.
Soveltuu yrityksien vapaamuotoisiin illallisiin ja liikelounaisiin. 

Syksyllä 2019 tarjoamme yritysasiakkaillemme Fondue-illallispakettien merkeissä rennon tavan viettää ravintolailtaa.

Fondiksen runsas joulupöytä on katettuna perjantai- ja lauantai-iltaisin 
15.11. – 14.12.2019 välisenä aikana. Tässä oiva  mahdollisuus illanviettoon myös pienemmille yrityksille/yhteisöille. Joulupöytä on myös mahdollista tilata ennakkoon muinakin ajankohtina (min 30 henkilöä)

Kapasiteetti: 120 henkilöä

JOULUPÖYTÄ 1

Fondue-paketti

Tørst Company

Vuonna 2017 avattu karaoke- ja viihderavintola. Tila on mahdollista jakaa kahteen osaan, jolloin yksityistilaisuudet onnistuvat vaikka myöhäänkin yöhön.

Tørst soveltuu hyvin pienempiin yritystapahtumiin, cocktail-tilaisuuksiin, pikkujoulujuhlintaan,  etkoille ja jatkoille.

Tila soveltuu noutopöytäruokailuun. 

Kapasiteetti: 240 henkilöä (100 ruokaillessa)

TILAUSBUFFET

JOULUPÖYTÄ 1

Muut menut

Timo Lähde, Danfoss Oy

"Olemme järjestäneet jo useat onnistuneet pikkujoulut Fondiksen ravintoloissa - viimeksi juhlistaen arvokkaasti myös 50-vuotista yritystämme. Kaikki on sujunut alusta loppuun esimerkillisesti, ruoka on saanut paljon kiitoksia - samoin kuin ystävällinen henkilökunta."

Fondis Sauna

Saunatilamme soveltuvat hyvin noin 20 hengen ryhmille. Tiloissa on AV-laitteet, joten voitte hyvin pitää kokousta tiloissa ja/tai nauttia musiikista ja tv-lähetyksistä.

Noutopöytäruokailu soveltuu tilaan parhaiten (minimi 10 henkilöä). Pienemmille ryhmille A la Carte ruokailu.

Syksyllä 2019 tarjoamme yritysasiakkaillemme syys- ja lokakuun ajan Fondue-illallispakettien merkeissä rennon tavan viettää ravintolailtaa.

Kapasiteetti: 25 henkilöä


Saunan menut

Nicolai-kabinetti

Brasserie & Bar Fondiksen tiloissa sijaitseva rauhallinen kabinettitila joka soveltuu hyvin esimerkiksi kokouksiin tarjoiluineen ja vaikkapa illallisseurueille. Varustukseen kuuluu moderni kokoustekniikka. Tarjolla räätälöidyt illalliset sekä uutuutena Fondue-paketti (kts. alla)

Kapasiteetti: 24 henkilöä

Fondue-paketti

Patio

Vuonna 2017 avattu ainutlaatuinen, ydinkeskustan suurin terassi Hartmanintalon sisäpihalla.

Avoinna kesäkuukausina, muutoin myös sopimuksen mukaisesti. Patiolla voidaan järjestää yritysten kesäjuhlia vaikka grillibileiden merkeissä. Myös ravintolan tarjoama kattava esiintyjäkaarti antaa tapahtumaanne sitä jotain. Isompia yksityistilaisuuksia voidaan järjestää normaalien aukioloaikojen ulkopuolella.

Kapasiteetti: 400 henkilöä

GRILLIBILEET

Pizzabuffet

Haluatko tutustua taloon?

Keskustellaan vaikka porukalla mahdollisuuksista tarjoamamme lounaan merkeissä. Lounaan jälkeen teemme kanssanne noin puolen tunnin kierroksen ravintoloihimme.

Lähetä yhteydenottopyyntö tekstiviestillä tai laita sähköpostia meille, niin otamme yhteyttä ja sovitaan tapaaminen.

Tekstiviestit: +358 (0) 400 810 056 Sähköposti: jaska@fondis.fi

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ilmoitetut hinnat sisältävät ALV:n 24%.

Jaakko Isokangas

jaska@fondis.fi