Yritystapahtumasi kaupungin sydämessä? Helposti.

Fondis ravintolat tarjoavat yksityisenä yrityksenä vuosikymmenien kokemuksen erilaisista yritystapahtumista.

Ravintolamme sijaitsevat arvokkaassa, yli 100-vuotiaassa Hartmanintalossa Vaasan ydinkeskustassa torin laidalla. Meille sinä ja vieraasi löydätte takuuvarmasti.

Toteutamme tapahtumasi tarvittaessa vaikka kolmessa kerroksessa.

Eri tilojen ja kerrosten välillä on mahdollista järjestää kulku tilaisuutenne ajaksi niin että voimme tarjota teille unohtumattoman, jopa yli 1000 hengen tilaisuuden
Tapahtumakumppaninasi teemme kanssanne asiakastilaisuudet, tuotelanseeraukset, kesäjuhlat, pikkujoulut, kokoukset, messut, tuote-esittelyt, ruokailutilaisuudet, saunaillat, tykypäivät jne.

Fontanaclub

Vuonna 2018 uudistettu yökerho. Neljä eri osastoa, viisi baaria ja kolme musiikkilinjaa. Kesäisin lämmitetty ja katettu terassi. Tiloja on mahdollista jakaa joustavasti ja ne sopivat sekä isompiin, että pienempiin tapahtumiin.

Fontanaclub toimii erinomaisesti yritystapahtumiin, cocktail-tilaisuuksiin, pikkujoulujuhlintaan, tuote-esittelyihin ja vastaaviin.

Kapasiteetti: 900 henkilöä (400 ruokaillessa)

GRILLIBILEET (terassilla)

TILAUSBUFFET

MUUT MENUT

Brasserie & Bar Fondis

Eurooppalaistyylinen brasserie ja all day bar. Kesäisin iso terassi, jolta näkymä Vaasan torille. Soveltuu yrityksien vapaamuotoisiin illallisiin ja liikelounaisiin.  Tarjoamme yritysasiakkaillemme uutuutena myös Fondue-illallispakettien merkeissä rennon tavan viettää ravintolailtaa. Kapasiteetti: 120 henkilöä