YRITYSTAPAHTUMASI KAUPUNGIN SYDÄMESSÄ? HELPOSTI.

FONDIS-RAVINTOLAT TARJOAVAT YKSITYISENÄ YRITYKSENÄ VUOSIKYMMENIEN KOKEMUKSEN ERILAISISTA YRITYSTAPAHTUMISTA.

Ravintolamme sijaitsevat arvokkaassa, yli 100-vuotiaassa Hartmanin-talossa Vaasan ydinkeskustassa, torin laidalla. Meille sinä ja vieraasi löydätte takuuvarmasti. Toteutamme tapahtumasi kolmessa kerroksessa. Eri tilojen ja kerrosten välillä on mahdollista järjestää kulku tilaisuutenne ajaksi niin että voimme tarjota teille unohtumattoman, jopa yli 1000 hengen tilaisuuden. Tapahtumakumppaninasi teemme kanssanne asiakastilaisuudet, tuotelanseeraukset, kesäjuhlat, pikkujoulut, kokoukset, messut, tuote-esittelyt, ruokailutilaisuudet, saunaillat, tykypäivät jne.

FONTANACLUB

Vuonna 2018 uudistettu yökerho. Neljä eri osastoa, viisi baaria ja kolme musiikkilinjaa. Kesäisin lämmitetty ja katettu terassi. Tiloja on mahdollista jakaa joustavasti ja ne sopivat sekä isompiin, että pienempiin tapahtumiin. Fontanaclub toimii erinomaisesti yritystapahtumiin, cocktail-tilaisuuksiin, pikkujoulujuhlintaan, tuote-esittelyihin… you name it.
Kapasiteetti: 900 henkilöä (400 ruokaillessa)

BRASSERIE & BAR FONDIS

Eurooppalaistyylinen brasserie ja all day bar. Kesäisin iso terassi, jolta näkymä Vaasan torille. Kapasiteetti: 120 henkilöä

“Olemme järjestäneet jo useat onnistuneet pikkujoulut Fondiksen ravintoloissa – viimeksi juhlistaen arvokkaasti myös 50-vuotista yritystämme. Kaikki on sujunut alusta loppuun esimerkillisesti, ruoka on saanut paljon kiitoksia – samoin kuin ystävällinen henkilökunta.”

TIMO LÄHDE, DANFOSS OY

TØRST COMPANY

Vuonna 2017 avattu karaoke- ja viihderavintola. Tila on mahdollista jakaa kahteen osaan, jolloin yksityistilaisuudet onnistuvat vaikka myöhäänkin yöhön. Tørst soveltuu hyvin pienempiin yritystapahtumiin, cocktail-tilaisuuksiin, pikkujoulujuhlintaan, etkoille ja jatkoille. Tila soveltuu noutopöytäruokailuun. Kapasiteetti: 240 henkilöä (100 ruokaillessa)

TØRST COMPANY

Saunatilamme soveltuvat hyvin noin 20 hengen ryhmille. Tiloissa on av-laitteet, joten voitte hyvin pitää kokouksen tiloissa ja nauttia musiikista. Kapasiteetti: 25 henkilöä

HALUATKO TUTUSTUA TALOON?

Lähetä yhteydenottopyyntö tekstiviestillä tai laita sähköpostia meille, niin otamme yhteyttä ja sovitaan tapaaminen

Tekstiviestit: +358 (0) 400 310 198 Sähköposti: tuomas@fondis.fi Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ilmoitetut hinnat sisältävät ALV:n 24%.

NICOLAI
KOKOUSTILA

Brasserie & Bar Fondiksen tiloissa sijaitseva rauhallinen kokoustila.

Varustukseen kuuluu moderni kokoustekniikka.

Kapasiteetti: 24 henkilöä

PATIO

Vuonna 2017 avattu ainutlaatuinen, ydinkeskustan suurin terassi Hartmanin talon sisäpihalla. Avoinna kesäkuukausina, muutoin myös sopimuksen mukaisesti. Patiolla voidaan järjestää yritysten kesäjuhlia vaikka grillibileiden merkeissä. Myös ravintolan tarjoama kattava esiintyjäkaarti antaa tapahtumaanne sitä jotain. Isompia yksityistilaisuuksia voidaan järjestää normaalien aukioloaikojen ulkopuolella.
Kapasiteetti: 400 henkilöä