Förrättsbord
Gravad lax med blodgrape och chili-yoghurtsås L, G
Skagenröra L, G
Oxpastrami med pepparrotscrème L, G
Rökt renmousse och Malax limpa L (G)
Jordgubb-bondostsallad L, G
Grönsallader, tomat och gurka V
Sparris-potatissallad V
Frukter V
Husets dressing L, G
Husets bröd och smör L (G)
Varmrättsbord
Citronrisotto, grön sparris och rotsakchips V, G
(serverad till bordet)
Varmrökt lax med apelsin smaksatt champagnesås L, G
Whiskyglaserad nöt hanger steak med rödvinssås L, G
Färskpotatis och vårlökssmör L, G
Säsongs primörer L, G
För barnen
Köttbullspasta med tomatsås L (G)
Pommes frites V
Knaprig kyckling L (G)
Efterrättsbord
Jordgubbsgräddtårta L
Pannacotta smaksatt med vitchoklad och rabarber L, G
Citronkaka (VEGANSK) L
Godis & chokladkonfekter L, G