Den populära, traditionella trerätters morsdagslunch

Söndagen den 11 maj från och med kl. 12

 
FÖRRÄTTER

Apelsingravad lax, gräslökscrème L, G
Toast Skagen L, G
Herrgårds rökt skinka, rödlöksmarmelad M, G
Rostbiff och pepparrotsmajonnäs L, G
Sparris-potatissallad L, G
Jordgubbs- och fetaostsallad L, G
Grillad Caesarsallad L
Feta-grönsakscrème och havreknäcke L
Grönsallad, picklad gurka, basilika-marinerade tomater och husets dressing L, G
Färska frukter M, G

Husets brioche med smör L, (G)

VARMRÄTTER

Vårlök-citronlax, krämig bouillabaissesås L, G
Helstekt ox filé, chimichurri-crème L, G
Färskpotatis, säsongens grönsaker L, G

Vegetarisk mat serveras vid bordet:
Grillad aubergine, tomat-löksallad, vispad fetaost och Marcona-mandel L, G

FÖR BARN

Panerad kycklingfilé
Köttbullar L
Klyftpotatis med paprika-aioli L, G 

DESSERTER

Chokladkaka med jordgubbar L (G)
Hallon-hasselnötskaka (vegansk) M
Kaffepannacotta L, G
Godis och chokladpraliner
Kaffe / te

PRIS à 41 €

Till att börja med
Jaume Serra Cava Brut 12 cl / 4 € (ord. 6,50 €)

Barn 5-12 år 1,20 €/år.
Gratis för barn under 4 år i vuxens sällskap.

Boka ditt bord här.