UUSIVUOSI

KESKIVIIKKONA 31.12.

Myös à la carte

Menu du Chef

à 52 €

JUOMAPAKETTI 29 €

SAUMON

Appelsiinigraavattua lohta, 
jokirapu-skagen ja saaristolaisleipää

L,G
Ogier Viognier (12 cl)

—————————————

OMBLE CHEVALIER

Grillattua nieriää, 
paahdetulla voilla maustettu jokirapukastike,
parmesaaniperunaa

L,G
Pratsch Grüner Veltliner (12 cl)

———— TAI ————

RENNE

Rosmariinivoissa paistettua poron ulkofileetä, 
karpalo–punaviinikastike, kermaista perunaa ja maa-artisokkaa

L,G
Ogier Grenache (12 cl)

—————————————

FONDANT AU CHOCOLAT

Suklaafondant,
vaniljajäätelö ja marinoitua päärynää


Nederburg The Winemasters Noble Late Harvest (8 cl)

Menu du Vegan

à 44 €

SOUPE

Maa-artisokkacappuccino, ruohosipuliöljy ja grissini

L,(G),(VE)

—————————————

VÉGÉTARIEN

Misovoissa paahdettua juuriselleriä, sipulikreemi,
pistaasi-Marcona-mantelirouhe ja ruohosipuliöljy

G,VE

—————————————

TRIFLE

Kahvikinuski-karpalotrifle

G, VE