Vuoropäällikkö:
112,5h/3vko. Hakijalta toivomme vähintään 2 vuoden kokemusta tarjoilijan tehtävistä. Aiempi esimieskokemus katsotaan eduksi valintaa tehdessä, mutta se ei ole välttämätön. Tärkeämpää on, että sinulla olisi hyvä käsitys ravintolan päivittäisistä toiminnoista sekä olet kerryttänyt kokemusta a la carte tarjoilusta.
Työvuoroissa tulet vastaamaan vuorojen sujuvuudesta, rytmittämään salin työskentelyä, toimimaan vuoroesimiehenä sekä palvelemaan asiakkaita suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Työvuorot painottuvat ilta-aikaan, mutta myös lounasvuoroja vaihtelevasti tarjolla.
Hakemallamme henkilöllä on hyvät sosiaaliset taidot. Hän osaa hahmottaa kokonaisuuksia ja pilkkomaan niitä pienempiin osiin sekä toimimaan paineen alla kiireestä huolimatta rauhallisesti ja ammattitaitoisesti.
Sinulla tulisi olla suoritettuna anniskelu- sekä hygieniapassit.
Palkkaus sovitaan hakijan kokemus huomioon ottaen, liitäthän hakemukseen palkkatoiveesi. Ilman aiempaa esimieskokemusta 14.79€/h +lisät
Perehdytys suoritetaan toukokuun aikana, joten sinun tulisi olla käytettävissä jo 2.5 alkaen. Tarkempi aikataulu sovitaan valitun henkilön aikataulujen mukaan.
Työn luonne on sesonkityö ja kesälomien vuoksi toivomme, että hakija voi työskennellä vähintään elokuun loppuun. (Halutessasi sinulla on mahdollista jatkaa töitä myös syksyllä.)
Lähetä avoin hakemus sekä cv osoitteeseen fondis@fondis.
Mahdolliset kyselyt työtehtävään liittyen pyydämme lähettämään myös sähköpostitse osoitteeseen fondis@fondis.fi
Hakuaika päättyy viimeistään 15.3, mutta lähetäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä valintoja saatetaan tehdä jo hakuaikana.