Suosittu, perinteinen Fondiksen kolmen ruokalajin vappulounas

Torstaina 1.5. kello 11:30 alkaen.

 
ALKURUOAT

Dijonsinappi-silliä L, G
Ruissipsit ja mätidippi L, (G)
Sitruunagraavattua lohta, avokadocreme G, (M)
Skagen L, G
Herrgårdin savunautaa, raparperihilloke M, G
Parsa-perunasalaatti V, G
Fetasalaatti L, G
Mansikka-leipäjuustosalaatti L, G
Ranskalainen maalaissalaatti, Dijonkastike M
Comtejuusto-piirakka L
Vihersalaattisekoitus V, G
Croissantteja, appelsiinimarmeladia L, (G)
Talon briossia ja levitteet L

LÄMPIMÄT

Ruohosipulilohta & hollandaisekastike L, G, (M)
Ylikypsää häränrintaa & talon pippurikastike L, G
Varhaisperunat, kevätsipuli-voikastike L, G
Nakkeja & lihapullia M, G

Kasvisruoka pöytiintarjoiltuna:
Grillattua parsaa, paahdettua mustakaalta ja tomaattia, tillijogurttikastike

JÄLKIRUOAT

Vadelma-vaniljakakku L, (V)
Valkosuklaa-raparperipannacotta L, G
Churrot, suklaakastike L (M)
Karamellimunkkeja M
Karkkivalikoima L, G, (M)
Raparperisimaa M, G

Hinta à 42 €

Lapset 5-12 vuotta 1,20 €/ikävuosi.
Alle 4 vuotta ilmaiseksi ruokailevan aikuisen seurassa.

Varaa pöytäsi kätevästi tästä