Den populära, traditionella trerätters första maj lunch

Torsdagen den 1 maj från och med kl. 11.30

FÖRRÄTTER

Dijonsenapssill L, G
Rågchips och romsås L, (G)
Citroninlagd lax, avokadokräm G, (M)
Skagen L, G
Herrgård rökt nöt, rabarbersylt M, G
Sparris-potatissallad V, G
Fetasallad L, G
Jordgubbs-och brödostsallad L, G
Fransk bondesallad, Dijonsås M
Comtéostpaj L
Grönsalladsblandning V, G
Croissanter, apelsinmarmelad L, (G)
Husets brioche och pålägg L

VARMRÄTTER

Gräslökslax & hollandaisesås L, G, (M)
Långkokt oxbringa & husets pepparsås L, G
Färskpotatis, vårlök-smörsås L, G
Korv & köttbullar M, G

Vegetarisk mat serveras vid bordet:
Grillad sparris, rostad svartkål och tomat, dill- och yoghurtssås

DESSERTER

Hallon-vaniljkaka L, (V)
Vit choklad-rabarberpannacotta L, G
Churros, chokladsås L (M)
Karamellmunkar M
Godisval L, G, (M)
Rabarbersima M, G

Pris à 42 €

Barn 5-12 år 1,20 €/år.
Gratis för barn under 4 år i vuxens sällskap.

Boka ditt bord här.