FARSDAGSLUNCH SÖN 12.11.

Klockan 13:00–17:00

Förrättsbord
Halloumisallad med butternutpumpa L, G
Fransk potatissallad V, G
Sallad nicoise med rökt lax M, G
Grönsallad
Balsamico marinerade tomater V, G
Inlagd gurka V, G
Dressing, nötter och frön L, G

Skagenröra L, G
Gravad sik med dillsmetana L, G

Vitlöksmarinerade oliver V, G
Örtmarinerad kronärtskocka V, G

Skärgårdsbröd L
Ljust surdegsbröd L
Färskost, pesto gjord på svartvinbärsblad och rostat smör L

Huvudrättsbord
Helgrillad ekologisk oxyttrefilé, pepparsås,
grönsaker och timjanpotatis L, G

Rostad lax, vitvinssås
grönsaker och timjanpotatis L, G

Grönsaks-/veganalternativ serveras till bordet
Grillad quorn, rosmarinsås,
grönsaker och potatisfondant

Barnmeny
Pommes frites L, G
Knackkorv L, G
Köttbullar L, G

Efterrättsbord
Fondis tre sorters chokladkaka med marinerade hallon L
Saltkola petit-chou V, L
Hallon-passionsfruktbakelser L, G
Kex L, G
Ostbricka: Brie L, Röd mögelost L, Gruyère
Saltkex, körsbärssylt
Godis och chokladpraliner

Priset à 38 €
Barn under 12 år 12 € | under 4 år äter gratis