JOULU 2025

PIKKUJOULUT FONDIKSESSA

Joulun aikaan tarjoamme monipuolisia vaihtoehtoja joulujuhlaan.

Saatavilla on niin kolmen ruokalajin pöytiintarjoiltu joululounas, kuin kolmen ruokalajin illallinen – tai isommalle ryhmälle runsas joulubuffet. 

Lisätiedot ja tarjoukset fondis@fondis.fi

JOULUMENU

Minimissään 10 henkilöä.

 

Alkuruoka

Savuporokeitto, rieskasipsejä L,(G)

– TAI –

Appelsiinigraavattua lohta, jokirapukreemi, rapeaa artisokkaa ja marinoitua punasipulia L,G

Kasvisvaihtoehto:
Maa
artisokkakeittoa, ruohosipuliöljyä L,G

 

Pääruoka

Poronfileetä, kermaista maa-artisokkaa ja karpalo-punaviinikastike L,G

– TAI –

Grillattua nieriää, Hasselbackan perunaa ja paahdetulla voilla maustettu jokirapukastike L,G

Kasvisvaihtoehto:
Misovoi paahdettua juuriselleriä, paahdettu sipulicreme ja pinjansiemeniä V,G

 

Jälkiruoka

Piparkakku cookie dough juustokakku ja marjoja L 

– TAI –

Kahvikinuski-karpalotrifle V,G

 
Hinta 52 € / henkilö

Koko ryhmälle tilattava yhtenäinen menu.

Allergiat ja erikoisruokavaliot huomioidaan ennakkoilmoituksen mukaisesti.

JOULUBUFFET

Minimissään 30 henkilöä.

 

Alkuruokapöytä

Appelsiinigraavattua lohta ja piparjuuricreme L,G,(M)
Dijonsinappisilliä M,G
Katkarapuskagen L,G
Uunipäärynasalaattia, fetaa ja pekaanipähkinä-crumble L,G,(M)
Kurpitsa-kvinoasalaattia L,G
Vihersalaattia, dijonvinaigrette M,G
Comtejuustopiirakka G 
Brisketpastrami, marinoitua punasipulia, paahdettu valkosipulimajoneesi M,G
Herrgårdin savukaritsaa, tomaattihilloke M,G
Leipää ja levitteet L,(G)

 

Pääruuat

Paistettua lohta, paahdetulla voilla maustettua rapukastiketta, valkosipuli-yrttiperunat L,G,(M)
 
TAI / JA
 
Häränrintaa, kirsikka-punaviinikastike, valkosipuli-yrttiperunat M,G

 

Jälkiruuat

Crème brûlée -maustettu madeleine-leivos
Suklaakakkua, kirsikkavaahtoa L  
Sitruunakakkua & vaniljacreme V 
Juustot ja hilloke 
Konvehteja 
Kahvi / tee

 
Hinta 51 € / henkilö

Yhdellä pääruualla (koko seurueelle sama pääruoka).
Allergiat ja erikoisruokavaliot huomioidaan erikseen.

Hinta 56 € / henkilö

Kahdella pääruualla.
Allergiat ja erikoisruokavaliot huomioidaan erikseen.

JOULULOUNAS

Minimissään 8 henkilöä.

 

Alkuun

Maa-artisokkakeittoa, ruohosipuliöljyä L,G,(V)

 

Pääruoka

Grillattua nieriää, Hasselbackan perunaa ja beurre blanc L,G

– TAI –

Paistettua ankanrintaa, Hasselbackan perunaa, karpalo-punaviinikastike L,G,(M) 

Kasvisvaihtoehto:
Misovoi paahdettua juuriselleriä, paahdettu sipulicreme ja pinjansiemeniä V,G

 

Jälkiruoka

Kahvikinuski-karpalotrifle V,G

 
Hinta 42 € / henkilö

Koko ryhmälle tilattava yhtenäinen menu.

Allergiat ja erikoisruokavaliot huomioidaan ennakkoilmoituksen mukaisesti. 

TIEDUSTELUT JA VARAUKSET