FARSDAGS LUNCHBUFFÉ
SÖNDAGEN DEN 9.11. FRÅN KL. 11:30
TILL EN BÖRJAN
Fransk salladsblandning, dijondressing (L, G)
Örtmarinerad tomat och gurka (M, G)
Grillad melon- och baconsallad (L, G)
Port Salut-ostsallad med rotsaker (G)
Äppel– och blåmögelostsallad, granatäpplebalsamico (G)
Pumpa- och rödbetssallad med pistagecrumble (M, G)
Rökt lax, dillpesto (L, G)
Skagenpaj (L)
Rökt lamm, whiskymajonnäs (L, G)
Bröd och pålägg
VARMA
Långkokt flankstek av nöt “Black & White”, parmesanpotatis (L, G)
Helrostad rotselleri, nötig misomajonnäs och stekt getost (L, G, kan göras vegetarisk)
För barn:
Hot dog (L)
Krispig kyckling och pommes frites med paprikamajonnäs (L, G)
DESSERT
Chokladtiramisu (L)
Äppelkaka med kolagrädde (V, G)
Latte macchiato-windbitar
Praliner
à 41,50 €
Barn 4–13 v: 2,00 €/år (under 4 år gratis)
L = laktosfri, G = glutenfri, M = mjölkfri, V = vegetarisk