Förrättsbord
Gravad lax och dill créme L, G
Skagenröra & Malax limpa L, (G)
Rökt ren mousse L, G
Brödost-melonsallad med Serrano skinka L, G
Husets kantarell-potatissallad L, G
Salade nicoise M, G
Örtmarinerad rödbet, spenat och nötter V, G
Sallad med sallad dressing V, G
Balsamico marinerad tomat och gurka V, G
Frukter V
Husets dressing L, G
Husets bröd och smör L (G)
Varmrättsbord
Helstekt oxfilé med cafe de paris sås L, G
Rödbet wellington med rödvinsås V, (G)
ugnsrostade rotsaker med lönnsirap V, G
potatis smaksatt med timjan V, G
För barnen
Pommes Frites, knackkorv och köttbullar L, G
Panerad kyckling med bearnaise dip L
Efterrättsbord
Fondis chokladbakelse och bärmelba L, G
citronkaka med pepparkaksskum V, G
Petit chou smaksatt med salt karamell LL
Godis & chokladkonfekter L, G
Kexer L, (G)