FARSDAGS LUNCHBUFFÉ

SÖNDAGEN DEN 9.11. FRÅN KL. 11:30

TILL EN BÖRJAN

Fransk salladsblandning, dijondressing (L, G)

Örtmarinerad tomat och gurka (M, G)

Grillad melon- och baconsallad (L, G)

Port Salut-ostsallad med rotsaker (G)

Äppel– och blåmögelostsalladgranatäpplebalsamico (G)

Pumpa- och rödbetssallad med pistagecrumble (M, G)

Rökt lax, dillpesto (L, G)

Skagenpaj (L)

Rökt lamm, whiskymajonnäs (L, G)

Bröd och pålägg

 

VARMA

Långkokt flankstek av nöt “Black & White”, parmesanpotatis (L, G) 

Helrostad rotselleri, nötig misomajonnäs och stekt getost (L, G, kan göras vegetarisk) 

För barn:

Hot dog (L)

Krispig kyckling och pommes frites med paprikamajonnäs (L, G)

 

DESSERT

Chokladtiramisu (L)

Äppelkaka med kolagrädde (V, G)

Latte macchiato-windbitar

Praliner 

 
à 41,50 €

Barn 4–13 v: 2,00 €/år (under 4 år gratis)

 L = laktosfri, G = glutenfri, M = mjölkfri, V = vegetarisk