Söndag 14.11. klockan 13.00-17.00
FÖRRÄTTSBORD
- Blåbärsgravad lax och hovmästarsås L,G
- Skagenröra L,G
- Apelsinmarinerad kyckling, halvtorkade tomater L,G
- Pastrami och svartvinbärsgelé L,G
- Mousse av ren och rågbröd, lingon Pastrami och svartvinbärsgelé L,G
- Pastasallad med Herrgårds skinka L
- Mozzarella marinerad i husets pesto och minitomater L,G
- Fruktig ostsallad L,G
- Grönsallad, spenat och dragonvinägrett L,G
- Kornssallad L,G
- Urval av bröd och husets smör
HUVUDRÄTTER
- Inhemsk oxfilé, gräddig pepparsås och stekt svamp L,G
- Rökt lax och gribichesås L,G
- Potatis med brynt smör och dill L,G
- Rotsaker smaksatta med örter och frön L,G
- Köttbullar
- Korv
- Gräddsås
- Potatismos
EFTERRÄTTER
- Chili-chokladkaka, bär marinerade med mynta L,G
- Jordgubbsgräddtårta
- Kex L,(G)
- Choklad konfekter L,(G)
- Kaffe eller te